Betonforme

Betonforme hos VF Stålindustri

Betonelementer bruges inden for en lang række forskellige brancher og der er ofte behov for at skabe nye elementer til nye formål. For at støbe disse bruges ofte stål-forme, hvilket vi hjælpe med her hos VF Stålindustri A/S, hvor vi har lang erfaring med at lave solide betonforme til alle former for betonelementer.

Vi kan bygge alle former for betonforme i stål, så du kan komme i gang med at støbe de helt specielle betonelementer i din virksomhed igen og igen.

Grunde til at anskaffe sig en betonform, kan være mange; hvis man støber i beton og/eller af-arter heraf og skal støbe seriestørrelser, som overstiger 10-20 stk., kan en betonform i stål være en god løsning.

Vil man have en let og enkel afformning, er stålformen også en god mulighed.

Og selvfølgelig ikke at forglemme kvaliteten og overfladen på støbningen, den er i top med vores forme.

Vores forme kan, som tommelfingerregel, holde til over 1.000 støbninger.

 

Betonforme til betonelementer i høj kvalitet

Hos VF Stålindustri A/S har vi lang erfaring med smedearbejde i forskellige afskygninger. Derfor kan vi tilbyde dig et flot produkt i høj kvalitet, der passer til præcist det, du har efterspurgt.

Vi har lavet smedearbejde siden 1987, og med vores store fokus på godt håndværk og vores store hold af erfarne specialister, kan vi altid leverer et præcist produkt med høj styrke, så du kan komme i gang med at støbe lige netop de betonelementer, du gerne vil støbe.

Fundamentsform til underlaget rundt om et teknikskab. Den grønne dug gør overfladen på betonelementet skridsikker og dermed sikker at gå på under alle forhold.

Vi laver betonforme til dine behov

Når du kontakter VF Stålindustri A/S for at få udviklet nye betonforme, bliver dine behov sat i centrum fra første øjeblik. Vi lytter til dine krav og ønsker til, hvad du gerne vil have lavet, hvorefter vi specialfremstiller betonforme til netop din virksomhed.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os og fortælle om dine idéer, for der er sjældent noget, der er umuligt for vores hold af dygtige smede og konstruktører.

Professionelt samarbejde fra start til slut

Hos VF Stålindustri A/S gør vi en dyd ud af at være en god samarbejdspartner for alle vores kunder. Vi er en jysk virksomhed med solide værdier, og vi stræber altid efter at levere kvalitet, være fleksible og vinde tillid hos dig som kunde.

Derfor kan du altid stole på, at vi leverer, hvad vi lover og at vi altid overholder aftaler, når det kommer til både tidsramme og pris.

Vi laver traditionelt smedearbejde i høj kvalitet fra vores hovedsæde i Holstebro, men vi har dygtige samarbejdspartnere over hele Jylland, som vi samarbejder med, da vi på den måde styrker vores leveringssikkerhed samtidig med at kvaliteten holdes.

Fundamentsform til et skur – en i åben (afformnings)tilstand og en lukket.

“L-forme” til beton-L-elementer. Bruges til terræntilpasning.

En lidt større L-form også til elementer til terræn-tilpasning.

En inderkerne til en betonform.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du mangler betonforme til støbning af specialelementer i den ene eller den anden form, står vi hos VF Stålindustri A/S altid klar til at hjælpe dig. Vi er en ægte smedevirksomhed, der kan udføre alt inden for traditionelt smedearbejde og vi kan derfor også føre dine planer om en betonforme ud i livet.

Med lang erfaring og dygtige medarbejdere garanterer vi høj kvalitet og et godt samarbejde, så dine betonforme kommer til at leve op til alle dine krav, samtidig med at planlægning og udvikling kommer til at foregå i tæt dialog.

Du kan selvfølgelig også altid ringe og høre mere.

Kontakt os på følgende måder:

 

Telefon: 97 40 54 11
Fax: 97 40 54 50
E-mail: cv@vf-staal.dk