Laserskæring efter dine behov i sort, rustfri og aliminiumsplader

Laserskæring hos VF Stålindustri

Laserskæring er en avanceret teknologi, der giver mulighed for at skære i forskellige former for metal med stor præcision og fart. Derfor giver laserskæring helt nye muligheder for dig, der skal bruge specifikke dele til eksempelvis produktionen i din industrivirksomhed i forbindelse med fremstillingen af transportbånd, maskiner og meget andet.

Hvis du mangler forskellige metaldele, som ikke findes i standardudvalg, kan laserskæring således være det helt rette valg for dig og din virksomhed. Det kan vi hjælpe dig med her hos VF Stålindustri A/S, hvor vi er eksperter i at udføre laserskæring i metal til mange forskellige formål.

Når en laserskære skal i gang med en laserskæring, starter det hele som nævnt med et computerprogram. Computeren programmeres ud fra en DXF-tegning, så maskinen ved, hvor den skal skære. Denne teknologi sikrer et yderst præcist og meget effektivt arbejde, hvor varmepåvirkningen er minimal, hvilket bl.a. betyder, at der kan arbejdes med delen, lige efter den kommer ud af laserskæren.  

En laserskærer er således en maskine, der kun skal programmeres, hvorefter alt arbejde vil foregå automatisk. Derfor er laserskæring blevet en af de mest populære metode til udskæring af forskellige former for metalplader med mere til brug inden for mange forskellige brancher.

Så laserskæring kan ofte være det helt rette valg for dig, der mangler den ene eller den anden metaldel til et projekt i din virksomhed.

Hvad er laserskæring?

Laserskæring er en teknik, der er udviklet til at skære i metal ved hjælp af en laserstråle. Laserskæring foregår på en laserskærer, hvor maskinen ved hjælpe af computerteknologi sørger for skære med stor præcision og høj fart.

Laserskæring kan udføres i mange forskellige materialer som eksempelvis:

  • Stål
  • Rustfrit stål
  • Aluminium
  • Og mange andre former for metal

Laserskæring er en forholdsvis ny teknologi, som har udviklet sig meget over de sidste 15-20 år. I starten var det kun muligt at skære i tynde stålplader, men i dag kan en laserskærer faktisk skære gennem metalplader på om til 300 mm i tykkelse – og nogle gange også endnu tykkere.  

Hvad er fordelene ved at benytte laserskæring?

Der er mange fordele forbundet med at benytte laserskæring til mange forskellige projekter. Den helt store fordel er, at du kan få skabt meget nøjagtige emner på meget kort tid. Maskinen arbejder utroligt hurtigt, mens præcisionen på samme tid er helt ned til 0,1 mm.

Det giver perfekte detaljer og helt skarpe kanter, og en laserskærer kan således udføre arbejde, som er tæt på umuligt at udføre i hånden.

Derfor er en laserskærer det helt rette metode, når du vil have lavet en specialfremstillet stålkonstruktion til det ene eller det andet.

Laserskæring i metal og meget andet

Hos VF Stålindustri A/S kan vi udføre laserskæring i de fleste typer af metalplader. Vi kan tilbyde mange forskellige former for laserskæring til både små og store projekter og vi kan både arbejde med stål, rustfri stål, aluminium, galvaniseret plade og meget andet.

Lang erfaring og dygtige medarbejdere

Hvis du skal have udført en laserskæring, handler det om at finde en dygtig samarbejdspartner, som kan levere et perfekt resultat. Hos VF Stålindustri A/S har vi lang erfaring med at levere laserskæring også hvis emnerne efterfølgende skal bukkes, svejses eller monteres gøres dette hurtigt; vi har et hold af dygtige medarbejdere, der ved, hvad de laver.

Vi har været i branchen siden 1987 og med vores lange erfaring, kan vi både tilbyde høj kvalitet af laserskæring samt skarpe priser. Vi står altid klar til at lytte til dine behov, så du kan få udført lige netop den laserskæring, du efterspørger.

Vi sørger for et skarpt produkt med en flot finish, og vi giver dig en hurtig levering, så du kan komme videre med arbejdet i en fart. Vi er en pålidelig samarbejdspartner og vi overholder altid vores aftaler, når det kommer til både resultat, pris og tid.

Hvad koster laserskæring?

Hos VF Stålindustri A/S tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser på laserskæring. Vi arbejder effektivt så prisen bankes i bund, så du skal betale for så få timer som muligt. Her afhænger prisen både af materialer og den brugte arbejdstid og prisen på en laserskæring vil derfor variere meget fra projekt til projekt.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have en konkret pris på, hvad dit næste projekt vil koste.

Hos VF Stålindustri A/S giver vi dig skarpe priser, mens vores erfaring og vores dygtige medarbejdere betyder, at vi kan levere lige netop det emne, du efterspørger. Du er altid velkommen til at ringe for at høre mere, så du kan finde ud af, hvad der er muligt med laserskæring. Du kan også ringe, hvis du har en god idé og så kan vi tage en snak om, hvordan dine planer bliver ført ud i livet på bedst mulig vis.

Vi står altid klar til at hjælpe og vi kan give troværdig rådgivning til enhver tid. Sammen lægger vi en plan, der passer til dig og vi lytter altid til dine behov, så både levering, pris og kvalitet kommer til at leve op til dine krav.

Ring til os i dag og høre mere om dine muligheder og få et godt tilbud på din næste opgave med laserskæring.

Få et tilbud på laserskæring

Laserskæring er en moderne metode til skæring i metalplader og rør, som kommer med rigtig mange fordele. Her får du høj præcision og stor fart, så du kan få speciallavede emner til eksempelvis produktion på rekordtid. Laserskæring giver således helt nye muligheder for din virksomhed, og netop derfor kan det altid betale sig at have en erfaren samarbejdspartner, som kan levere laserskæring i høj kvalitet, når du skal bruge det.

Kontakt os på følgende måder:

 

Telefon: 97 40 54 11
Fax: 97 40 54 50
E-mail: cv@vf-staal.dk