Maskinfabrik

Manuel og CNC-styret drejebænk og fræser

På vores værksted vil du kunne finde flere forskellige typer af maskiner, som dagligt øger vores effektivitet og er medvirkende til at vi kan give vores kunder det ønskede produkt og kvalitet. Vi har en alsidig maskinpark, som blandt andet byder på:

  • CNC-styret drejebænk
  • Manuel drejebænk
  • CNC-styret fræser
  • Manuel fræser

Derudover har vi også en 3D-printer til rådighed – både til de forefaldende opgaver, men også til at fremstille prototyper, som er billigere at producere fremfor at lave dem i stål på fræser eller drejebænk.

Vi har adskillige års erfaring i både manuel og CNC-bearbejdning, som gør os i stand til at løse en lang række forskellige typer af opgaver – uanset materiale. Maskinerne giver os således en stor fleksibilitet i den daglige arbejdsgang og åbner op for en stor variation af opgaver, som vi kan løse på maskinfabrikken med stor præcision. Samtidig kan vi minimere leveringstiden, så du kan få produktet mellem hænderne hurtigst muligt.

Kvalitet er et nøgleord i forretningen, som gør at du altid er garanteret et produkt uden fejl og mangler. Klik ind lige her og lær vores værksted og maskinfabrik endnu bedre at kende.

En kvalitetsbevidst maskinfabrik i Jylland

Hos VF Stålindustri A/S går vi altid op i den høje kvalitet. Vi fremstiller maskiner, der lever op til høje standarder, hvilket bl.a. skyldes vores store hold af dygtige medarbejdere. Vi har 27 dygtige folk på holdet, som alle vægter faglig stolthed og høj kvalitet, og som med et væld af forskellige kompetencer i fælleskab kan skabe lige netop den maskine, du mangler.

Vi kan lave maskiner i høj kvalitet med mange forskellige former for metal som eksempelvis stål, rustfri stål, sort stål og aluminium.

Du kan altid regne med os, for vi leverer kvalitet over hele linjen, så du får en maskine, der vil leve op til alle de krav, der stilles i netop din branche.

Vi producerer maskiner til dine behov

Hos VF Stålindustri A/S står vi altid klar til at imødekomme dine behov. For os er det vigtigt, at alle dine ønsker bliver opfyldte, og vi indgår derfor i tæt dialog med dig, så vi kan nå frem til det perfekte resultat.

Vi kan producere alle former for maskiner, og du kan derfor altid komme til os, når du har en idé. Du kan også komme til os, når du har et behov for en ny maskine, for vi står altid klar til at hjælpe med idéer og udvikling af maskiner, der passer helt perfekt til dig og dine behov.

Vi har en moderne maskinfabrik, der kan udføre alle former for arbejde med hjælp fra moderne udstyr. Vi kan udføre CNC-bearbejdning, laserskæring og meget andet, hvorfor vi har de bedste forudsætninger for at skabe et produkt, der lever op til alle dine krav.

En pålidelige maskinfabrik

Hos VF Stålindustri A/S gør vi en dyd ud af at være en pålidelige samarbejdspartner. Vi værdsætter kvalitet, fleksibilitet og tillid, hvilket betyder, at vi tilpasser os dine behov og at vi skaber et tillidsfuldt forhold, hvor du kan stole på, hvad vi siger – bl.a. når det kommer til pris og tidsramme.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine ønsker og med vores lange erfaring fra branchen, og dygtige team, kan vi klare det meste. Ring til os i dag og hør mere.

Kontakt os og hør mere

Hvis du mangler en ny maskine til det ene eller det andet formål til din virksomhed, kan du altid kontakte VF Stålindustri A/S. Vi står altid klar til at hjælpe dig med lige netop dine ønsker, og med vores lange erfaring fra branchen og dygtige team kan vi klare det meste. Ring til os i dag og hør mere.

Kontakt os på følgende måder:

 

Telefon: 97 40 54 11
Fax: 97 40 54 50
E-mail: cv@vf-staal.dk