Smedeværksted

Smedeværksted hos VF Stålindustri

VF Stålindustri A/S er et traditionelt smedeværksted, der kan udføre stort set alt arbejde inden for stål og andre metaller. Vi har lang erfaring, og vi kan levere smedearbejde til alle brancher. 

Det kan eksempelvis være inden for produktion i industrien, hvor vi kan lave metaldele, der passer til netop dine behov. Det kan være bånd eller dele til bånd, maskiner og meget andet.

Alt inden for traditionelt og moderne smedearbejde 

Hos VF Stålindustri A/S kan vi klare alt inden for plade og rørarbejde på vores moderne smedeværksted. Her arbejder vi med traditionelle metoder og moderne teknologi og vores maskinpark omfatter alt til bearbejdning af rør og plader. 

Vi kan også udføre CNC-bearbejdning og laserskæring, hvilket giver også muligheder for at levere et yderst præcist produkt til dig. 

Vi kan derfor klare stort set alt inden for smedearbejde og vi har bl.a. lang erfaring med at levere dele til produktionsvirksomheder. Her kan vi specialfremstille dele og produkter, som møder alle dine behov. 

Vi har også lang erfaring med at samarbejde med fødevare- og tobaksindustrien, men vi kan udføre smedearbejde for alle brancher, der mangler specialfremstillet produktionsudstyr eller lignende. Vi kan arbejde med mange former for metal f.eks. stål, rustfri stål, aluminium, div. rødgods samt meget mere og vi kan forarbejde disse materialer på alle tænkelige måder.

Smedearbejde i høj kvalitet 

Hos VF Stålindustri A/S går vi op i kvalitet. Vi har 27 dygtige medarbejdere, som har specialiseret sig inden for deres felt, og vi kan derfor garantere et solidt stykke arbejde, der lever op til alle dine krav. 

Vi har faglig stolthed hele vejen rundt og vores team spænder over et væld af forskellige kompetencer. Derfor får du kvalitet over hele linjen i alle former for smedearbejde, mens vores lange erfaring fra branchen også betyder, at vi kan yde kompetent rådgivning, inden arbejdet går i gang.

Et pålidelige smedeværksted 

Hos VF Stålindustri A/S går vi op i at være en pålidelig samarbejdspartner. Vores 3 kerneværdier er kvalitet, fleksibilitet og tillid og det er netop disse 3 værdier, vi arbejder ud fra hver dag. Kvalitet sikrer, at du får et produkt, du er glad for, mens fleksibilitet og tillid er din garanti for, at vi er en god samarbejdspartner, der leverer til den aftalte tid

Fleksibiliteten betyder, at vi kan tilpasse os dine behov til hver en tid, mens tilliden betyder, at vi aldrig løber fra en aftale. Du kan således altid stole på os, når det kommer til både produkt, tidsramme og pris.

Kontakt os i dag og hør mere 

Hvis du er på udkig efter et ægte smedeværksted, der kan udføre alle former for smedearbejde, er du kommet til det helt rette sted. Hos VF Stålindustri A/S findes der næsten ikke den opgave, vi ikke kan klare. 

Derfor er du altid velkomment til at ringe til os med dine idéer – så finder vi frem til den helt rette løsning i fælleskab. 

Vi lover kvalitet over hele linjen og du bør derfor ikke tøve med at ringe til os, hvis du skal have udført smedearbejde til det ene eller det andet formål.

Kontakt os på følgende måder:

 

Telefon: 97 40 54 11
Fax: 97 40 54 50
E-mail: cv@vf-staal.dk