Udtræksskærme til bearbejdningsmaskiner

Udtræksskærme til bearbejdningsmaskiner hos VF Stålindustri

Bearbejdningsmaskiner som eksempelvis CNC- bearbejdningscentre bliver anvendt inden for en lang række forskellige industrier, hvor de moderne maskiner giver nye muligheder. CNC- bearbejdningscentre er eksempelvis yderst præcise og effektive, når det kommer til bearbejdning af metal, men de moderne maskiner har også en udfordring. 

Når metal bearbejdes, vil metalspåner flyve i alle retninger og det kan beskadige de underliggende skinner. Netop derfor er udtræksskærme til bearbejdningsmaskiner vigtige elementer på enhver bearbejdningsmaskine, der arbejder med metal, da maskinen ellers risikerer at blive beskadiget. 

Det kan vi klare for dig her hos VF Stålindustri A/S, hvor vi har lang erfaring med smedearbejde og i at fremstille udtræksskærme til mange forskellige bearbejdningsmaskiner.

Vi kan også renovere dine gamle udtræksskærme, hvis de trænger til en overhaling. I begge tilfælde kan vi ofte fremstille eller renovere dine udtræksskærme hurtigere, end du kan få fat i en original skærm – og ofte også til en bedre pris end prisen på originalskærme.

Professionelt samarbejde hele vejen igennem 

Hos VF Stålindustri A/S gør vi en dyd ud af det gode samarbejde. Vores 3 kerneværdier er kvalitet, fleksibilitet og tillid og vi overholder derfor altid vores aftaler, når det kommer til både produkt, tidsramme og levering. 

Vi laver udtræksskærme til bearbejdningsmaskiner til dine behov 

Når du kontakter VF Stålindustri A/S, for at få fremstillet udtræksskærme til bearbejdningsmaskiner, vil dine behov blive sat i centrum. Vi lytter til dine krav og sørger for at give råd og vejledning under planlægningsprocessen, så du kan være sikker på, at du får en udtræksskærm, der passer til din bearbejdningsmaskine. 

Udtrækningsskærme skal kunne trækkes ud sammen igen hurtigt og nemt, derfor er det vigtigt, at skærmene passer perfekt. Det sørger vi naturligvis for, så du kommer til at være tilfreds med det endelige produkt.

Udtræksskærme til bearbejdningsmaskiner i høj kvalitet 

Når du vælger VF Stålindustri A/S til at fremstille eller renovere dine nye udtræksskærme, kan du altid være sikker på at få et produkt i en høj kvalitet. Vi benytter os af gode materialer til fremstilling af vores produkter og med et stort hold af erfarne specialister kan du være sikker på, at dine nye udtræksskærme bliver bygget med solid kvalitet. 

Hos VF Stålindustri A/S har vi mere end 35 års erfaring med smedearbejde og det er vores erfaring og fokus på solidt håndværk i høj kvalitet, der er din garanti for, at du får en udtræksskærm, der holder mindst lige så godt som en original skærm.

Kontakt os i dag og hør mere 

Hvis du mangler udtræksskærme til bearbejdningsmaskiner, står vi hos VF Stålindustri A/S altid klar til at hjælpe. Vi kan lave lige netop den udtrækningsskærm, du mangler, eller vi kan renovere den gamle til en god pris og til en attraktiv leveringstid

Vi har et stort hold af dygtige specialister på vores hovedsæde i Holstebro, mens vi også samarbejder med en række mindre værksteder rundt omkring i Jylland, som hjælper med produktion. 

Tøv derfor ikke med at ringe til os, hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder.

Kontakt os på følgende måder:

 

Telefon: 97 40 54 11
Fax: 97 40 54 50
E-mail: cv@vf-staal.dk